Snittar

SNITTAR

Varmrökt röding på endiveblad med skaldjursmajonäs och rostad fänkål   29

Wrap med lufttorkad skinka, picklade rotfrukter och örtkryddad färskost   29

Wallenbergare med spetskål- och äppelsallad på grovt bröd   29

Port Salutost på rostat tunnbröd med björnbärsmarmelad   29

Skagenröra med dillkokta kräftstjärtar på bröd toppad med sikrom   29

Tunnbrödsrulle med rökt renstek, pepparrotscremé och honungsötade lingon   29

Brieost på torkat fruktbröd med fikonmarmelad och rostade pumpakärnor   29

Tartar på gravad lax, kapris- och äpple serveras på knäckebröd   29

Majskycklingbröst i senaps- och dragoncremé på grovt bröd med salladslök   29

Getost med hjortronmylta och friterad persilja på rostat tunnbröd   29

Mer info kommer snart