Tre rätters

Förrätter

Kräftskagen på solrosbröd med sikromstopping och kryddig sallad med dillvinegrette        84

Rökt laxbakelse med chiliflakes fylld med örtkryddad färskost serverad på grovt bröd        79

Filodegsrulle med ädelost serveras med sallad på kryddkokta päron, friterad selleri och rostade valnötter       69

Prosciutto med basilikakryddad parmesancremé, marinerade tomater, oliver, ruccola och pinjenötter serveras med grillad foccacia       74

 

HUVUDRÄTTER

Helstekt hjortytterfilé med portvinsreduktion, glaserad steklök fylld med palsternackspuré, inlagda kantareller och morötter samt potatisterrin med Västerbottenost   249

Grillat örtfyllt majskycklingbröst, rödvinsås smaksatt med rökt paprika, savoykålsknyte med tryffeldoftnde morötter samt rostad sötpotatis      189

 

Lättrimmad ugnsbakad torsk med gremulataströssel, citrondoftande timjansås, variation på blomkål och broccoli samt potatis- och persiljerotspuré    229

Pepparstekt flankstek med rödvinsreduktion, Nelssons bearnaise samt ugnsbakade tomater och haricots verts med klassisk potatisgratäng   239

DESSERTER

Chokladtårta med lakritstryffel och blåbärscremé serveras med färska bär    74

Vit, ljus, mörk eller mixad chokladmousse med färsk frukt och flarn    79

Drottningpannacotta med vaniljmarinerade jordgubbar och blåbär samt chokladsplitt    74

Valnötstartlette med exotisk fruktsalsa   74